Publicații Științifice

  The Opportunities of Multidisciplinary Knowledge  ↵

Filodiritto Proceedings

 

„Ideea este că ori de câte ori propunem o soluție la o problemă, trebuie să ne străduim din răsputeri să răsturnăm soluția găsită, mai degrabă decât să o apărăm. Puțini dintre noi, din nefericire, practică acest precept; dar alții, din fericire, vor suplini carențele noastre critice dacă noi eșuăm”.  K. Popper 

       Avantajele și dezavantajele educației juridice online

 

Care sunt avantajele și dezavantajele educației juridice online? Căror noi realități trebuie să facă față studenții și profesorii, în aceste vremuri de pandemie? O echipă de cercetare de la Facultatea de Drept ne provoacă, oferindu-ne câteva răspunsuri în studiul publicat în Revista Universul Juridic (http://revista.universuljuridic.ro/educatia-juridica-online-oportunitati-si-provocari/) și care poate fi citit aici.

Academica Science Journal (ASJ)

Academica Science Journal (ASJ) este revista Universității ,,Dimitrie Cantemir” din Târgu-Mureș, prin seriile ei acoperind multe discipline academice, din domenii precum: dreptul, științele economice, geografia, turismul, psihologia și medicina. ASJ a funcționat în perioada 2012-2016, servind comunităților științifice și educaționale din întreaga lume. Majoritatea  lucrărilor publicate de ASJ au fost indexate în bazele de date internaționale.

Arhiva jurnalului, cu lucrările in extenso, se regăsește în format electronic la biblioteca universității.

ASJ a inclus șase serii, după cum urmează:


 

Volume conferințe