Admitere

Perioada: 08.07.2019-26.07.2019 sau 02.09.2019-27.09.2019

Ofertă Educațională

 

Îți dorești o carieră profesională de succes, un viitor strălucit și un colectiv care să te inspire și să îți ghideze pașii spre dezvoltarea orizontului cultural?

Universitatea „Dimitrie Cantemir” îți oferă „Visuri Devenite REALITATE”!

Din 1991 ne urmăm îndeaproape filosofia, iar în fiecare din cei 27 de ani de existență, am susținut o activitate academică la înalte standarde educaționale europene.

Universitatea noastră a cunoscut o dezvoltare continuă și studiind cererea reală a noii piețe de muncă din România, a adăugat primei facultăţi înfiinţate (cea de Drept), noi linii de dezvoltare universitară: Facultatea de Ştiinţe Economice, Facultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei și Facultatea de Geografie.

Fiecare dintre cele 4 facultăți din cadrul universității încurajează cele mai înalte aspiraţii, atât în rândul cadrelor didactice cât şi al studenţilor, prin provocarea acestora într-o continuă căutare culturală.

Peste 90% dintre absolvenţii noștri au promovat examenul de licență și la această oră sunt încadraţi profesional în profilul pentru care Universitatea i-a pregătit!

Fii și tu ADMIS la una din facultățile noastre!