Facultatea de Medicină

Asistență de profilaxie stomatologică

Program licență

Programul de studii „ Asistență de profilaxie stomatologică ” este oferit de Universitatea „Dimitrie Cantemir” din Târgu Mureș în cadrul Facultății de Medicină.

Programul a fost creat ca urmare a interesului în creștere din ultimii ani pentru măsurile de prevenție stomatologică atât în România cât și în Europa, aspect care generează nevoia de personal specializat care să răspundă acestor nevoi.

Perioada de studii este de șase semestre (trei ani), iar cerințele de admitere includ diploma de bacalaureat sau echivalentul acesteia. Pentru absolvirea programului este necesară obținerea a 180 de puncte de credit (CP), adică 30 CP pe semestru, conform cu Sistemul european de credite de transfer (ECTS).
La absolvire studenții vor primi o diplomă de licență în „Asistență de profilaxie stomatologică”, conform Legii educației naționale nr. 1 din 2011, precum și un supliment de diplomă în limbile română și engleză.

DOMENIUL DE LICENȚĂ

SĂNĂTATE

Specializare

Asistență de profilaxie stomatologică

TITLU ACADEMIC

Asistent de profilaxie stomatologică

DURATA STUDIILOR

3 ANI, CURS DE ZI

Admitere 

✪  Cauți o profesie care cere pasiune, implicare și deschidere?

✪  Îți dorești o carieră dinamică, cu noi provocări, întâlnind zilnic pacienți cu diverse patologii?

✪  Vrei să ai avantajul de a lucra mereu cu profesioniști?

Poți să evoluezi și să devii la rândul tău un profesionist, învățând de la cei mai buni!
Te așteptăm alături de noi!

✪ Calitate germană la prețuri românești!

Universitatea „Dimitrie Cantemir” din Târgu Mureş, evaluată instituţional asupra calităţii educaţiei de către o agenţie din străinătate (AHPGS – Accreditation Agency in Health and Social Sciences / Akkreditierungs – Agentur im Bereich Gesundheit und Soziales din Germania) ↵ , îți oferă oportunitatea de a păși cu dreptul spre viitor, urmând una dintre specializările puse la dispoziție de cele 5 facultăți din cadrul instituției noastre.

Secretariat Facultatea de Medicină:
E-mail: medicina.cantemir@gmail.com
Telefon: +40771396120

Asistență în limba italiană:
Telefon: +40 770 105 594  

Oferta educațională  ›

ADMITERE    »

 

Universitatea „Dimitrie Cantemir” din Târgu-Mureș este acreditată instituțional de Parlamentul României și evaluată periodic de AHPGS, evaluator german al calității învățământului superior.

Dacă îți dorești să fii licențiat în  medicină, drept, științe economice, psihologie sau geografia turismului  te așteptăm alături de noi!