ZILELE PORȚILOR DESCHISE

Viața de student este desigur cu mult diferită de cea de elev, iar mediul universitar are multe secrete pentru cei care încă urmează studiile liceale. De aceea, Universitatea „Dimitrie Cantemir” din Târgu Mureș în fiecare an își „deschide porțile” pentru toți elevii care iși doresc să devină studenți.

În cadrul evenimentului „Zilele Porților Deschise la UDC”  așteptăm cu drag toți elevii care vor să cunoască oferta educațională a celor 6  facultăți din cadrul universității noastre, să afle detalii despre viața de student la UDC, cu facilitățile și oportunitățile de care vor putea beneficia și ei dacă vor deveni studenți ai UDC și desigur să viziteze frumosul nostru Campus.

Evenimentul are loc în perioada 15 – 19 Mai 2023

Va așteptăm cu drag să ne cunoașteți!

PROGRAM: „ZILELE PORTILOR DESCHISE” (pdf.) ↵

 

Oferta educațională  ›

ADMITERE    »

 

Universitatea „Dimitrie Cantemir” din Târgu-Mureș este acreditată instituțional de Parlamentul României și evaluată periodic de AHPGS, evaluator german al calității învățământului superior.

Dacă îți dorești să fii licențiat în  medicină, drept, științe economice, psihologie sau geografia turismului  te așteptăm alături de noi!