Consiliul Superior al Magistraturii a lansat portalul Rejust

In atenția studenților Facultății de Drept

Consiliul Superior al Magistraturii a lansat portalul Rejust ↵, care oferă acces gratuit la hotărârile judecătorești și la jurisprudență.

Cetățenii și practicienii dreptului au acces gratuit la portalul Rejust ↵, o platformă unde sunt actualizate zilnic hotărârile judecătorești pronunțate de judecătorii, tribunale și curți de apel. În contul de acces, fiecare utilizator își poate salva un portofoliu cu documente din același dosar și poate filtra căutarea într-un mod mai aprofundat în funcție de tipul de instanță, de materia juridică, de obiect, de stadiul procesual, de tipul soluției (admitere, anulare, respingere etc.) și de tipul documentului (hotărâre, încheiere finală, încheiere de ședință etc.).

Oferta educațională  ›

ADMITERE    »

 

Universitatea „Dimitrie Cantemir” din Târgu-Mureș este acreditată instituțional de Parlamentul României și evaluată periodic de AHPGS, evaluator german al calității învățământului superior.

Dacă îți dorești să fii licențiat în  medicină, drept, științe economice, psihologie sau geografia turismului  te așteptăm alături de noi!