Testimoniale - FACULTATEA DE PSIHOLOGIE ȘI ȘTIINȚE ALE EDUCAȚIEI

5 noiembrie 2020 ↵

Mândri de studenții și absolvenții noștri!
Felicitări Giulia pentru evoluția și rezultatele tale și mulțumim pentru gândurile frumoase!

 

”Mă numesc Giulia Najar și sunt o fostă studentă a Universității Dimitrie Cantemir, licențiată a Facultății de Psihologie.

Aș dori să încep prin a spune că experiența mea în Universitatea Dimitrie Cantemir a fost una importantă pentru mine.

Când am început această facultate eram puțin confuză și înfricoșată de imaginea viitorului meu.

Încă și acum țin minte primul examen cu Doamna Decan Camelia Stanciu, în care eram extrem de emoționată, iar dânsa m-a încurajat și mi-a arătat că are încredere în mine. Sau primul curs al Doamnei Prof. Speranța Popescu, unde am simțit pasiunea acesteia fată de psihologie, și cu cât entuziasm am reușit să învăț de la dânsa.

Ori Doamna Prof. Anca Nemeș, care mereu a fost alături de noi și ne-a sprijin în orice vis am fi avut. Sau Domnișoara Prof. Albert Luminița care din primul seminar a făcut ca totul să pară atât de logic și atât de ușor.

Și să nu uităm de Domnul Prof. Andrei Cotruș, care a reușit să ne aducă cu capul pe umeri atunci când am avut nevoie.

Am un respect deosebit atât față de profesorii și mentorii mei cât și pentru celelalte cadre didactice . Am avut de învățat foarte multe lucruri de la fiecare în parte, indiferent de experiența, bună sau mai puțin bună.

Facultatea de Psihologie nu este o facultate tocmai ușoară deoarece, ca student, dacă iți dorești cu adevărat să înveți și să faci carieră din această specializare e nevoie de foarte mult devotament.

Acum sunt studentă la master în cadrul Universității IPU – International Psychoanalytic University Berlin

Din prima săptămână de cursuri pot spune că informațiile primite din partea mentorilor mei mi-au fost de ajutor, întrucât din primele ore de curs acestea erau deja asimilate din timpul anilor de facultate.

Cu cea mai mare sinceritate, nu cred că aș fi ajuns să am așteptări atât de mari de la mine dacă nu aveam un colectiv, nu doar de simplii profesori, ci de mentori și la nevoie de „părinți adoptivi”.

Nu știu ce îmi va fi scris pe viitor, însă reușitele mele sunt împărțite cu profesorii mei iar sufletul meu va fi mereu umplut de suportul lor emoțional și psihic din decursul celor 3 ani de facultate.”

Giulia Najar

Studentă la master în cadrul Universității IPU – International Psychoanalytic University Berlin.

Oferta educațională  ›

ADMITERE    »

 

Universitatea „Dimitrie Cantemir” din Târgu-Mureș este acreditată instituțional de Parlamentul României și evaluată periodic de AHPGS, evaluator german al calității învățământului superior.

Dacă îți dorești să fii licențiat în  medicină, drept, științe economice, psihologie sau geografia turismului  te așteptăm alături de noi!