TESTIMONIALE – FACULTATEA DE DREPT

,,Am absolvit la Cantemir programul de master „Proceduri judiciare și profesii liberale”. Am numai cuvinte de laudă: profesori de top, informații utile de ultimă oră, atmosferă interactivă și prietenoasă. Acum, și soția mea este studentă în anul I la Drept.”

Executor judecătoresc, Sergiu Aștelean

  ,,Sunt avocat Corina Lupei, absolventă a Facultății de Drept. La Cantemir, am învățat carte de la cei mai buni profesori și m-am simțit tratată cu respect și afecțiune, ca într-o adevărată familie. A fost un start excelent pentru o carieră pe care o iubesc.”

Avocat Corina Lupei, Baroul Mureș

  ,,Ca mediator, ajut oamenii să-și rezolve singuri neînțelegerile. Am studiat Dreptul la ”Cantemir” și atmosfera de aici mi-a plăcut atât de mult, încât acum  m-am înscris la încă o facultate, tot aici.”

Andrei Murgu, student la Drept în anul IV

,,Universitatea „Cantemir” m-a recompensat cu o bursă integrală de merit. Și tu poți fi bursier, dacă ești harnic, inteligent și determinat!”

Citește mai mult...

Mediator, Dharmendra Eparu

,,Eu, de când am pășit pentru prima dată în această facultate, am simțit ceva în inimă, m-am regăsit, am început să cred din nou în visul meu, mi-am zis în gând „Îți mulțumesc, Doamne, pentru că mi-ai deschis mintea și m-ai ajutat să ajung aici!” Dragi prieteni, vă zic din inimă să veniți la Facultatea de Drept, pentru că doar aici vă puteți urma visul!”

Lavinia Delureanu, studentă în anul I

,,De-a lungul unui semestru, am avut o mulțime de întrebări, momente de confuzie, un impas din care am ieșit cu ajutorul câtorva cadre didactice, care m-au călăuzit și mi-au arătat că pot mai mult. Profesorii de la Drept sunt oameni care mă fac mai bună pe zi ce trece, oameni care mă ambiționează prin felul lor de a fi.”

Dorina Șanta, studentă în anul I

,,Îmi place să interacționez cu colegii de la Facultatea de Drept și să particip la seminarii!”

Alexandru Ghidiu, student în anul I

,,Îmi place modul în care sunt tratată și abordată aici, cu foarte mult respect. Pentru mine ca viitor jurist, e foarte important să am informații și  să fiu respectată, iar toate acestea le-am găsit în cadrul acestei facultăți.”

Deak Andrea, studentă în anul I

,,Cadrele didactice sunt niște îndrumători care îți pun bazele, iar tu trebuie să te implici în evoluția ta, ca să te formezi, să încerci să te auto-cunoști, să fii deschis spre nou, să fii rațional în gândire, să fii motivat să faci ceva care o să îți placă toată viața.”

Andreea Balind, studentă în anul I

,,Aș recomanda prietenilor mei să se înscrie la Facultatea de Drept din cadrul Universității „Dimitrie Cantemir” pentru că am încredere în tot colectivul de profesori și pentru că găsesc aici resursele necesare pentru a studia și a mă forma în orice domeniu al dreptului. Și spun asta din experiența mea de student, nu doar din auzite!”

Lăcrămioara Cojocaru, studentă în anul I

,,M-am înscris la Drept la „Cantemir”  pentru că doresc să îmi consolidez cunoștințele juridice și să îmi schimb profesia. La această universitate am găsit condițiile ideale pentru a îmi îndeplini visul.”

Silviu Oltean, student în anul I

,,Aș vrea să devin procuror sau notar! Visul meu este să îmi construiesc o carieră juridică, de aceea m-am înscris la Drept la Universitatea „Dimitrie Cantemir”.

Delia Anca Găluț, studentă în anul I

,,Este o facultate foarte bună, care-ți oferă multe drumuri de urmat în viață. Atât modul de predare, cât și profesorii ca oameni se ridică la un nivel foarte înalt.”

Răzvan Savu, student în anul I

,,Aș recomanda oricui să se înscrie la Drept la „Cantemir”, pentru că aici condițiile de studiu sunt la un nivel înalt și – cel mai important – profesorii sunt ca niște prieteni pentru noi.”

Alexandru Mădălin Medeșan, student în anul I

,,Este o facultate de prestigiu, care îți oferă multe oportunități de carieră. În plus, se organizează multe evenimente și activități de voluntariat.”

Emilian Bărgăoanu, student în anul I

,,Toate cursurile au aici componentă practică. Majoritatea profesorilor sunt și practicieni ai dreptului.”

Gabriela Bolbos, absolventă, Promoția 2017

,,În orice faci, startul e foarte important. Și tu poți reuși în viață, dacă începi cu Dreptul!”

Antal Francisc, student în anul IV

,,Am absolvit două facultăți – română-franceză și filosofie, iar acum sunt la a  treia facultate, la Drept. Aici am putut parcurge doi ani de studiu în unul singur!”

Mihaela Busuioc, studentă în anul IV

,,Facultatea de Drept m-a sprijinit să obțin o bursă de studiu în Ungaria și astfel am putut să observ că aici avem învățământ universitar de nivel european.”

Bodor Barbara, studentă în anul  IV

,,Profesorii sunt flexibili și ne înțeleg problemele. Atmosfera e super!”

Gyármáti Brigitta,  absolventă, Promoția 2017


Discursurile șefilor de promoție al Facultății de Drept

La Festivitatea de absolvire din fiecare an,  cei  care obținut cea mai mare medie și au fost declarați șef de promoție.

Aceștia s-au adresat auditoriului cu următoarele gânduri:

Oferta educațională  ›

ADMITERE    »

 

Universitatea „Dimitrie Cantemir” din Târgu-Mureș este acreditată instituțional de Parlamentul României și evaluată periodic de AHPGS, evaluator german al calității învățământului superior.

Dacă îți dorești să fii licențiat în  medicină, drept, științe economice, psihologie sau geografia turismului  te așteptăm alături de noi!