Lansare de carte – 13 mai 2024

În data de 13 mai 2024, Universitatea „Dimitrie Cantemir” din Târgu-Mureș a găzduit lansarea a două cărți recent apărute la editura „Pro Universitaria”:

Procedura divorțului. Analiză extinsă asupra dispozițiilor de drept substanțial și procedural incidente – autor: dr. Raluca-Ioana Hurubă

 

 

 

 

Regimul juridic al drepturilor conexe dreptului de autor reglementate prin legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe – autor: dr. Anca-Viorica Bogdan.

Evenimentul a avut loc în Biblioteca „Serafim Duicu” din cadrul Campusului universitar și s-a bucurat de prezența unui număr mare de studenți și profesori, precum și a unui invitat special, în persoana doamnei magistrat Ana-Maria Hambețiu, care este și psiholog clinician.

Cele două cărți reprezintă lucrări de referință în domeniul Dreptului, fiind totodată de interes general, prin tematică și mod de abordare, după cum a subliniat domnul profesor universitar dr. Teodor Bodoașcă, îndrumătorul tezelor de doctorat care au stat la baza acestor noi apariții editoriale, teze a căror valoare a fost recunoscută, de altfel, prin acordarea calificativului Magna cum laude.

Recenziile celor două cărți le puteți citi aici:

 

Oferta educațională  ›

ADMITERE    »

 

Universitatea „Dimitrie Cantemir” din Târgu-Mureș este acreditată instituțional de Parlamentul României și evaluată periodic de AHPGS, evaluator german al calității învățământului superior.

Dacă îți dorești să fii licențiat în  medicină, drept, științe economice, psihologie sau geografia turismului  te așteptăm alături de noi!