ZIUA MONDIALĂ A SĂNĂTĂŢII ORALE

În data de 20 martie, se serbează în toată lumea ZIUA MONDIALĂ A SĂNĂTĂŢII ORALE cu scopul de a promova intervențiile eficiente pentru sănătatea orală.

Facultatea de Medicina Dentară din cadrul Universității Dimitrie Cantemir din Târgu Mureș organizează cu aceasta ocazie un eveniment de promovare și conștientizare a importantei sănătății orale, eveniment ce este marcat susținerea unei conferințe si a unui workshop pe teme profund sanogene.

Cadrele didactice și studentii facultății vor oferi consultații si tratamente gratuite din sfera stomatologică pacienților din mediile defavorizate, care vor îmbunătăți starea de sănătate orala și generală.

Manifestarea reprezintă un clișeu de urmărire a evoluției sănătății orale a pacienților din Județul Mureș în decursul ultimilor ani si care vizează reabilitarea axata pe profilaxia primară si secundară a tinerilor dar și terțiară a adultului, capitol foarte important al reabilitării orale complexe.

Colaborarea cu firmele de specialitate ce susțin în mod notabil evenimentul nostru prin produse de igiena orală de ultima oră, conduce la un real succes al manifestării, cu beneficii semnificative pentru populația județului Mureș.

PROGRAM:

11.00-13.00 Conferința: „Prevenția afecțiunilor odonto-parodontale – motivație, obiective, metode”.
Conf. Univ. Dr. Constanța Mocanu ( sala A.01.)

13.00-18.00 Workshop: „Metode, mijloace și tehnici de prevenție primara a afecțiunilor oro-dentare”.
Șef lucrări Dr. Dana Baciu 
Asist. Univ. Dr.  Cocoș Dorin-Ioan (Clinica Universitară, et. 1)

Vă așteptăm cu drag!

Oferta educațională  ›

ADMITERE    »

 

Universitatea „Dimitrie Cantemir” din Târgu-Mureș este acreditată instituțional de Parlamentul României și evaluată periodic de AHPGS, evaluator german al calității învățământului superior.

Dacă îți dorești să fii licențiat în  medicină, drept, științe economice, psihologie sau geografia turismului  te așteptăm alături de noi!