Depunerea diplomei de bacalaureat/echivalentă – condiție pentru primirea la examene

1. Toți studenții din state ale U.E. care nu sunt cetățeni români și care sunt înscriși la specializările/programele Universității Dimitrie Cantemir din Târgu Mureș trebuie să-și depună la dosarul păstrat la Serviciul Operativ al Universității diploma de bacalaureat (ori echivalentă) în original.
2. Studenții care, după înscriere, și-au retras diploma de bacalaureat, sunt rugați să o depună la dosarul lor personal (păstrat la Serviciul Operativ al Universității, B 01) în termen de 15 zile de la emiterea prezentei hotărâri.
3. Studenții care nu și-au depus originalul diplomei de bacalaureat (ori diploma echivalentă) în termenul de 15 zile NU VOR FI PRIMIȚI ÎN EXAMENELE CARE URMEAZĂ.

Oferta educațională  ›

ADMITERE    »

 

Universitatea „Dimitrie Cantemir” din Târgu-Mureș este acreditată instituțional de Parlamentul României și evaluată periodic de AHPGS, evaluator german al calității învățământului superior.

Dacă îți dorești să fii licențiat în  medicină, drept, științe economice, psihologie sau geografia turismului  te așteptăm alături de noi!