„Zilele Porților Deschise la UDC”

Viața de student este cu siguranță cu mult diferită de cea de elev, iar mediul universitar are multe de oferit celor care încă urmează studiile liceale. De aceea, Universitatea „Dimitrie Cantemir” din Târgu Mureș (UDC) își dorește ca elevii să afle ce îi va aștepta în momentul când vor face primii pași în învățământul superior și, în fiecare an, își „deschide porțile” pentru aceștia.

În cadrul evenimentului „Zilele Porților Deschise la UDC” așteptăm cu drag toți elevii care vor să cunoască oferta educațională a celor  5 facultăți din cadrul universității noastre, dar și să afle detalii despre viața de student la UDC, respectiv facilitățile sălilor de curs, laboratoarele, baza sportivă și alte oportunități de care vor putea beneficia și ei dacă vor deveni studenți ai UDC.

Vă invităm la Universitate să ne cunoașteți!

 10 Mai 2022 ,orele 10.00-16.00

 

 

Program și activități

 

Oferta educațională  ›

ADMITERE    »

 

Universitatea „Dimitrie Cantemir” din Târgu-Mureș este acreditată instituțional de Parlamentul României și evaluată periodic de AHPGS, evaluator german al calității învățământului superior.

Dacă îți dorești să fii licențiat în  medicină, drept, științe economice, psihologie sau geografia turismului  te așteptăm alături de noi!