CONFIRMAREA LOCURILOR ȘI ÎNMATRICULAREA

CONFIRMAREA LOCURILOR PENTRU CANDIDAȚII  ADMIȘI
la Universitatea “Dimitrie Cantemir din Târgu Mureș”

Confirmarea locurilor pentru candidații care au fost admiși, se va face online, prin intermediul platformei de admitere, urmând ca în perioada 27.07-30.07.2021 să se depună dosarul cu documentele originale la Universitatea “Dimitrie Cantemir din Târgu Mureș (str. Bodoni Sandor 3-5).

1. Candidatul trebuie să se logheze pe platforma de admitere, în contul creat inițial, unde confirmă locul, listează, semnează contractul de studii și cererea de înmatriculare (regăsit pe platformă în același document), achită prima rată din taxa de școlarizare  (600 lei pentru  licență/ 650 lei pentru  masterat).

2. După confirmarea locului pe platforma de admitere,  candidatul va depune dosarul cu documente la universitate pentru înmatriculare
(vezi pagina: cantemir.ro/universitate/admitere/ ↵    „◆ ◆ ◆ acte necesare pentru înmatriculare”).

 

  • CONTACT ADMITERE:
    Telefon: 0771098927
    E-mail: admitereudc@gmail.com
  • CENTRUL DE ASISTENȚĂ ADMITERE:
    Biblioteca „Serafim Duicu” între orele 10.00-15.30 / Luni-Vineri, în campusul Universității „Dimitrie Cantemir”, str. Bodoni Sandor 3-5.

Oferta educațională  ›

ADMITERE    »

 

Universitatea „Dimitrie Cantemir” din Târgu-Mureș este acreditată instituțional de Parlamentul României și evaluată periodic de AHPGS, evaluator german al calității învățământului superior.

Dacă îți dorești să fii licențiat în  medicină, drept, științe economice, psihologie sau geografia turismului  te așteptăm alături de noi!