Repartizarea candidaților în săli pentru susținerea examenului de admitere
Universitatea “Dimitrie Cantemir din Târgu Mureș”
Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației
Programul de„ Psihologie”

 

Confirmarea locurilor pentru candidații care au fost admiși, se va face online, prin intermediul platformei de admitere, urmând ca în perioada 27.07-30.07.2021 să se depună dosarul cu documentele originale la Universitatea “Dimitrie Cantemir din Târgu Mureș, str. Bodoni Sandor 3-5.

1. Candidatul trebuie să se logheze pe platforma de admitere, în contul creat inițial, unde confirmă locul, listează, semnează contractul de studii și cererea de înmatriculare, achită prima rată din taxa de școlarizare ( 600 lei pentru  licență).

2. După confirmarea locului pe platforma de admitere,  candidatul va depune dosarul cu documente la universitate
(vezi pagina: cantemir.ro/universitate/admitere/ ↵    „◆ ◆ ◆ acte necesare pentru înmatriculare”)

 

♦ Accesul în sala de examene se face pe baza actului de identitate și a legitimației de concurs ( aceasta se poate descărca de pe platforma de ADMITERE din  dosarul personal).

Repartizare Psihologie A11

Repartizare Psihologie A12

Oferta educațională  ›

ADMITERE  2023-2024  »

 

Universitatea „Dimitrie Cantemir” din Târgu-Mureș este acreditată instituțional de Parlamentul României și evaluată periodic de AHPGS, evaluator german al calității învățământului superior.

Dacă îți dorești să fii licențiat în  medicină, drept, științe economice, psihologie sau geografia turismului  te așteptăm alături de noi!