Admitere – Sesiunea Iulie
Vă rugăm să completați pe plaformă cu atenție datele solicitate  conform documentelor originale  și să le încărcați la rubrica corespunzătoare. În caz contrar  dosarele vor fi invalidate.
Atenție: Perioada de înscrieri se termină în data de 23 iulie, ora 23,00 (excepție programele medicale).
După acestă dată, urmează prezentarea clasamentelor celor care sunt admiși pe baza mediei de bacalaureat/mediei de licență și afișarea repartizării pe săli pentru candidații care susțin examen de admitere. (Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației)
Confirmarea locului  se va face tot pe platforma de înscrieri, urmând ca în perioada 27-30 iulie să depuneți la Universitate în original diploma de bacalaureat/diploma de licență,  contractul de studii  semnat și să achitați prima rata.
Mulțumim!

Oferta educațională  ›

ADMITERE    »

 

Universitatea „Dimitrie Cantemir” din Târgu-Mureș este acreditată instituțional de Parlamentul României și evaluată periodic de AHPGS, evaluator german al calității învățământului superior.

Dacă îți dorești să fii licențiat în  medicină, drept, științe economice, psihologie sau geografia turismului  te așteptăm alături de noi!