Măsuri referitoare la desfășurarea activității didactice în semestrul II

Anunț : Măsuri referitoare la desfășurarea activității didactice în semestrul II. al anului universitar 2020/2021
În ședința Senatului universitar din 04.02.2021 s-au adoptat următoarele măsuri referitoare la desfășurarea activității didactice în semestrul II. al anului universitar 2020/2021, după cum urmează :
– Activitatea didactică din semestrul II. se va desfășura în regim online, cu respectarea regulilor adoptate pentru primul semestru;
– Activitatea practică programată pentru semestrul II. la specializările din cadrul Facultății de Medicină și a celei de Geografie se va desfășura în regim on site, în laboratoarele de specialitate din Campus, cu următoarele precizări :
– Activitățile ce presupun prezența fizică a studenților se programează după data de 4 aprilie (după Paștele Catolic);
– Programarea activităților va ține cont de măsurile ce trebuie respectate în condițiile restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus;


OFERTA EDUCAȚIONALĂ  ›

Admitere 2021 – 2022  »

 

Universitatea „Dimitrie Cantemir” din Târgu-Mureș este acreditată instituțional de Parlamentul României și evaluată periodic de AHPGS, evaluator german al calității învățământului superior.

Dacă îți dorești să fii licențiat în  medicină, drept, științe economice, psihologie, geografia turismului sau inginerie*   te așteptăm alături de noi!