Condiții de acomodare în Tîrgu Mureș

Cazare în cămin studențesc

Studenții Erasmus sunt cazați în căminul studențesc, care se află la 5 minute de mers pe jos de campusul universitar, pe strada Progresului, nr.2.
Camerele moderne pot găzdui până la 3 studenți și au televiziune prin cablu și conexiune la internet.

camin1camin 3camin 2

HOTELURI ÎN TÎRGU MUREȘ

În Tîrgu Mureș poți găsi multe locuri de cazare, ce se potrivesc cu gusturile și buzunarele tuturor. Deoarece orașul nu este atât de mare și există foarte multe hoteluri în oraș, poți găsi destul de repede un loc de cazare.

Mai jos există o scurtă prezentare a hotelurilor din Tîrgu Mureș.


  •  Plazza V Hotel: Piața Trandafirilor; nr.: 46-47, (începând de la 59.00 euro).

hotelplazaSituat în zona centrală a orașului Tîrgu Mureș, la o distanță de aproximativ 3 km de gară, acest hotel oferă camere unice, pline de culoare, cu acces gratuit la centrul spa și centru de fitness. În incinta hotelului Wi-Fi-ul este gratuit.

Restaurantul de la Plaza V servește numeroase mâncăruri internaționale, iar oaspeții se pot bucura de băuturile lor preferate la barul deschis între orele 08:00 și 02:00. Centrul spa are jacuzzi, saună și baie de aburi. Dușurile de aventură oferă o experiență de duș cu diferite culori, sunete și intensități ale apei. Deschis în aprilie 2011, Plaza V Hotel are, de asemenea, o terasă de vară și locuri de parcare gratuite.

 www.plazzavhotel.com


  •  Hotel Continental: Piața teatrului; nr.: 5-6 , (începâd de la 32.00 euro).

hotelcontiHotel Continental din Tîrgu Mureș are o locație excelentă, fiind situat în centrul orașului, lângă cele mai importante instituții administrative, bănci și companii locale. Această proprietate atractivă reprezintă baza ideală pentru un răgaz relaxant sau o experiență activă.

Exteriorul impresionant găzduiește un sortiment de interioare spațioase; mancare delicioasă în restaurantul luminos, cocktail-uri în barul elegant și locuri de relaxare pe frumoasa tersă. Bucurați-vă de ambianța confortabilă a camerei decorate cu bun gust, complet utilate și apreciați intimitatea și liniștea. Răsfățați-vă și bucurați-vă de accesul facil la numeroasele atracții din zonele de divertisment și cele comerciale.

www.continental.com


  •  Hotel Ciao: str. Gheorghe Doja; nr.: 143, (începând de la 26.00 euro).

hotelciao

La doar 10 km distanță de Aeroportul Internațional Tîrgu Mureș și la 2 km distanță de centrul orașului, hotelul Ciao oferă camere amenajate confortabil, dotate cu Wi-Fi gratuit și aer condiționat. Restaurantul Ciao servește preparate din bucătăria tradițională românească și internațională. Acesta este structurat pe 2 etaje și are o capacitate de până la 350 de persoane.

 

www.ciaohotel.com


  •  Hotel President: str. Gheorghe Doja; nr.: 231, (începând de la 55.00 euro).

hotelprezidentSituat pe drumul E60, la numai 7 km de Aeroportul Internațional Transilvania, acest hotel reprezintă alegerea ideală dacă căutați standarde de cazare europene la prețuri rezonabile.

Hotelul President este structurat pe 3 nivele prin reconstrucția completă a unei vechi fabrici  de piele. Centrul de spa luxos completează oferta relaxantă, oferind săli de fitness și aerobic, un salon de masaj, băi de plante și programe de aromoterapie, un solar, un coafor și un salon de înfrumusețare. Fiecare cameră este mobilată armonios și dotată cu aer condiționat controlat individual.

www.hotelpresident.com


  • Business Hotel Conference Center & Spa: B-dul 1 Decembrie 1918; nr.: 250, (Începând de la 43.00 euro).

hotelbusinessBusiness Hotel Conference Center & Spa din Tîrgu Mureș este o clădire modernă construită recent, cu singurul restaurant din România amplasat pe drumul E60.

Acesta poate găzdui grupuri de peste 100 de persoane în camere duble și apartamente, toate concepute special pentru scopuri de afaceri, cu facilități de ultimă oră și un interior clasic.

Hotelul Business oferă o sală de banchete, un centru de afaceri și convenții, precum și un centru de wellness. Există un restaurant clasic care servește preparate din bucătăria transilvăneană, maghiară și italiană, precum și un restaurant fast-food care se află pe drumul E60. Restaurantul clasic este deschis de la 08:00 la 23:00, iar restaurantul fast-food de la 10:00 până la 02:00.

www.businesshotel.com


Cel mai apropiat de aeroport este hotelul President, care se află la doar 7 km distanță de Aeroportul Transilvania.

Din punctul meu de vedere cel mai bun hotel este Plazza V Hotel, deoarece este cel mai luxos, este nou și veți beneficia de o primire călduroasă.

Hotelul care se află în centrul orașului este PlazzaV Hotel. Îl puteți găsi foarte ușor și toată lumea vă poate da informații despre locația acestuia.

Prețurile de cazare pentru studenți sunt destul de ridicate, dar un hotel accesibil ca preț este Hotel Ciao (începând de la 26.00 euro), urmat de Hotel Continental (începând de la 32.00 euro).

http//www.placesintargumures.com