Termeni și Condiţii

Pagina www.cantemir.ro este un material de informare şi comunicare în timp real, oferit de UNIVERSITATEA „DIMITRIE CANTEMIR”, cu scopul de a prezenta informaţii considerate a fi utile pentru toţi studenţii, elevii, partenerii şi colaboratorii noştri.

Pentru folosirea în bune condiţii a paginii, se recomandă citirea cu atenţie a termenilor şi condiţiilor!

Drepturi de autor

Întregul conţinut al paginii este protejat prin legislaţia românească şi internaţională a drepturilor de autor.

Proprietarul drepturilor de autor este UNIVERSITATEA „DIMITRIE CANTEMIR” din Tîrgu Mureş.

Aveţi permisiunea de a tipări sau descărca secţiuni de materiale din diferite zone ale paginii, doar pentru utilizare proprie, non-comercială.

Politica de utilizare a paginii

Prin accesarea şi utilizarea acestei pagini, vă asumaţi riscul şi responsabilitatea totală pentru utilizarea ei şi a Internetului.

Vizitarea paginii implică acceptarea acestor termeni şi condiţii. UNIVERSITATEA „DIMITRIE CANTEMIR” nu garantează că pagina va funcţiona neîntrerupt sau fără erori, sau că defectele din pagină vor fi corectate. Niciuna din informaţiile ori datele prezentate nu crează obligaţii în sarcina Universităţii.

Confidenţialitate

UNIVERSITATEA „DIMITRIE CANTEMIR” pune accent pe confidenţialitatea datelor.

Puteţi naviga prin pagina www.cantemir.ro fără să oferiţi nici o informaţie despre dumneavoastră.

Pentru a putea beneficia de serviciile pe care le solicitaţi, avem însă nevoie de informații despre dumneavoastră.

Astfel, UNIVERSITATEA „DIMITRIE CANTEMIR” poate deţine şi folosi aceste informaţii publice (furnizate de exemplu printr-o cerere sau printr-un formular de înregistrare, contract, etc. şi pot include, printre altele, numele, adresa, numere de telefon, informaţii despre modul în care folosiţi serviciile şi produsele noastre, etc.) doar pentru a vă comunica ofertele speciale şi informaţii actualizate despre serviciile şi produsele oferite de către UNIVERSITATEA „DIMITRIE CANTEMIR”.