ANUNT – Referendumul pentru stabilirea modalității de desemnare a rectorului Universității Dimitrie Cantemir din Tîrgu Mureș.
 /  Uncategorized / ANUNT – Referendumul pentru stabilirea modalității de desemnare a rectorului Universității Dimitrie Cantemir din Tîrgu Mureș.

ANUNT – Referendumul pentru stabilirea modalității de desemnare a rectorului Universității Dimitrie Cantemir din Tîrgu Mureș.

Uncategorized

Marți, 3 decembrie 2019, are loc Referendumul pentru stabilirea modalității de desemnare a rectorului Universității Dimitrie Cantemir din Tîrgu Mureș.

Referendumul  va avea loc în Campusul Dimitrie Cantemir, în corpul de clădire A, fiind așteptate să participe toate cadrele didactice titulare precum și reprezentanții studenților din Senatul Universitar și din Consiliile Facultăților, înscriși în lista de vot întocmită de Biroul Electoral al Universității.

Anterior referendumului se vor organiza 4 dezbateri pentru informarea comunității academice, care vor avea loc la Biblioteca Serafim Duicu, în data de 9, 11, 15 și 22 noiembrie, începând cu orele 14.

Lista de vot și documentația aferentă Referendumului pot fi consultate zilnic, la Bibliotecă.

 

Tîrgu Mureș, la 28 octombrie 2019

PREȘEDINTELE BIROULUI ELECTORAL

Lect.univ.dr. Natalia Saharov

UDC